Готель Шервуд у Святогірську чекає на гостей

Власники готельно-ресторанного комплексу готують «Шервуд» до нового сезону

Фото из архіву

Преміальний варіант відпочинку у Святогірську до війни мав досить зрозуміле сегментування: у місті, біля води, у лісі. Найчастіше для вечері у вечірній сукні та поселення в класичному готелі гості обирали Roche Royal. Якщо потрібен був сімейний відпочинок біля води – готель «Времена года». Ну, а якщо хотілося вибратися на відпочинок у комфортний ліс, то вибір гостей зупинявся на «Шервуді».

До війни «Шервуд» мав стійку популярність у гостей, які, приїжджаючи до Святогірська, зупинялися в цьому комплексі. Відзначивши новорічні свята у «Шервуді», багато гостей незабаром бронювали місця на наступний Новий рік.

Що не дивно – у 2024 році комплексу «Шервуд» виповнюється 20 років. Його історія веде свій відлік з 2004 року. І власники «Шервуду» роблять усе, щоб вона продовжувалася.

За словами власниці готельно-ресторанного комплексу Олени Ковтун, сьогодні вони займаються підготовкою «Шервуда» до нового сезону.

Торік у жовтні вони з командою повернулися до Святогірська, і з того часу ведуть роботи з ремонту будівель та споруд, а також – впорядковують територію.

- На сьогоднішній день ми вже непогано просунулися – навели лад, підлатали, встановили вікна, двері. Деякі корпуси вже готові приймати гостей – працює система опалення та водопостачання, – розповідає журналістам Суспільного Олена Ковтун.

Керівництво планує налагодити роботу ресторану, запустити вцілілі басейни та здавати номери у відновлених корпусах.

Про те, як «Шервуд» готується до нового сезону, дивіться в наступному репортажі: