Roche Royal у Святогірську запустив цікаву ініціативу: багато хто вже підхопив її

Керівництво Roche Royal продемонструвало готовність до відновлення та запуску готелю. Як на це відреагували представники інших напрямів бізнесу?

Поки ми з нетерпінням чекаємо на офіційну інформацію про звільнення Збройними Силами України наступних населених пунктів, у Святогірську вже будують плани на найближче майбутнє.

Як уже повідомляв «Карачун», на сторінках у соціальних мережах готелю Roche Royal учора ввечері з'явилася публікація, в якій керівництво готелю анонсує поновлення роботи та готує приємний сюрприз для перших гостей. Нагадаємо:

- Віримо ЗСУ! Приймаємо замовлення на весілля літо 2023 року! Перша передоплата – весільний торт у подарунок!

А потім ідею від Roche Royal підтримали інші представники бізнесу. Так, у коментарях до публікації з'явилися всілякі пропозиції: Roche Royal дарує весільний торт, а фотограф – безкоштовну фотосесію молодятам у улюбленому готелі, sunrise_horses – прогулянку на коні на території Roche Royal, команда аніматора Наталії Уварової – дарує експрес поздоровлення, кондитер – велику коробку десертів, тренер з фітнесу – групове тренування з пілатес для всіх бажаючих, Ганна Топалова готова безкоштовно організувати весілля в Roche Royal, ведуча з Краматорська – дарує проведення весільної церемонії для молодят, від візажиста – безкоштовний весільний образ.

«Терміново треба заміж…», – прочитавши такі щедрі пропозиції, пишуть у коментарях інші підписники.

Все це свідчить про один безперечний факт: українці – оптимісти! Наші земляки не зламалися! Вони готові відновлювати зруйноване, готові знову запускати бізнес і працювати. І все це вони мріють робити тут – у рідному Святогірську та в інших містах і селах, куди повертається Україна.