Навіщо окупанти зруйнували один з найкращих багатоквартирних будинків Святогірська?

Святогірськ: помста - від безсилля

Джерело фото – канал "Святогірськ на долонях"

Звільнення українських міст та сіл від російської окупації не гарантує безпеку цивільного населення. Ворожі обстріли, хоч і з меншою інтенсивністю, але тривають навіть через тижні та місяці після деокупації населених пунктів.

З погляду військової стратегії, у цих обстрілах немає жодного сенсу. Вони швидше показник безсилля окупаційних військ, які, таким чином, мстять українцям за свій відступ.

Саме такий акт помсти днями пережили святогірці, коли внаслідок обстрілу був напівзруйнований один з найкращих багатоквартирних будинків у Святогірську – будинок № 58 на вулиці Івана Мазепи (див. фото).

Цей будинок – один з найновіших у Святогірську. Це передостанній з багатоквартирних будинків, які були збудовані в цьому курортному місті.

Щоправда, будинок було здано в експлуатацію давно, ще у вісімдесяті роки минулого сторіччя. Але виглядав він цілком респектабельно, і мав підвищений попит у потенційних покупців житла у Святогірську.

Жили у ньому не лише корінні святогірці. Квартири тут купували також жителі довколишніх міст, які використовували їх для відпочинку.

І ось тепер чимала частина будинку перетворилася на будівельне сміття. Частина квартир вигоріла.

Але найстрашніше – постраждали люди!